Neoderma Bio-Peeling

Ontdek de Neoderma Bio-peeling (Chinese kruidenpeeling) voor een fijnere huidstructuur en is geschikt voor alle huidtypen. 

De kuur werkt geweldig voor een gevoelige huid. Denkt u hierbij aan acne, doffe, onzuivere en vette huid, pigmentvlekken en huidveroudering. 

De BIO-peeling is een biologische behandeling waarbij er gebruik gemaakt wordt van Neoderma producten die bestaan uit algen, puur natuurlijke plant ingrediënten en oliën. Deze worden in de huid gemasseerd voor een optimale verzorging. Door de plantextracten wordt de huid gezuiverd en nemen ouderdomsvlekken en rimpels af. Voordat wij de BIO-peeling uitvoeren scannen vindt eerst een uitgebreide huidscan plaats.

De Bio-peeling is eenmalig toe te passen of als kuur (3 behandelingen).  Naast dat de Bio-peeling het hele jaar beschikbaar is, kunt u ook bij ons terecht in de zomermaanden.

Maak een afspraak

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Wanneer ziet u resultaat?

Na 1 behandeling is het resultaat al zichtbaar. Voor optimaal resultaat is het aan te raden om meerdere behandelingen te ondergaan. Na de behandeling mag u minimaal 10 dagen alleen Neoderma producten voor uw huid gebruiken.

Het resultaat is werkelijk verbluffend:

  • De huid wordt weer zacht en glad;
  • Het vermindert oneffenheden, droogheid en vettigheid;
  • De huid straalt weer;
  • De talgproductie wordt vermindert;
  • De vale teint verdwijnt.

Prijzen

Onderstaande tarieven zijn geldig vanaf 1 oktober 2018. Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten voor de toekomst worden ontleend.

Neoderma BIO-PEELINGPrijs
NEODERMA BIO-PEELING ACNE - 60 min (1 behandeling)€75
NEODERMA BIO-PEELING ACNE - 60 min (3 behandelingen)€200
BIO-PEELING FLORET VEGAN - 60 min (1 behandeling)€85
BIO-PEELING FLORET VEGAN - 60 min (3 behandelingen)€230
NEODERMA BIO-PEELING LIGHT - 60 min (1 behandeling)€85
NEODERMA BIO-PEELING LIGHT - 60 min (3 behandelingen)€230
FRUITZUUR PEELING - 60 min (1 behandeling)€75
FRUITZUUR PEELING - 60 min (3 behandelingen)€200
CARBON PEELING - 60 min (1 behandeling)€80
CARBON PEELING - 60 min (3 behandelingen)€215

Maak een afspraak

U kunt eenvoudig een online afspraak maken. Hou wel rekening met onze openingstijden. Mocht u vragen hebben over uw reservering dan kunt u gerust bellen naar 079 360-5129.