Laser ontharing mannen

Met de geavanceerde lasermethode wordt het laserapparaat geplaatst op het gebied met de ongewenste haargroei. Het permanent verwijderen van haren kan vrijwel op alle plekken van het lichaam. De laserstraal dringt door tot het haarzakje, waardoor deze definitief vernietigd wordt. Omdat de straling van de laser van korte duur is en de gekoelde kop de huid afkoelt, wordt de huid rondom het haarzakje optimaal beschermd. Daarnaast zal de huid worden gekoeld met een verkoelende gel. Dit ter voorkoming aan schade van de huid. De huid zelf wordt niet beschadigd.

Maak een afspraak

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Hoeveel behandelingen

Voor het gewenste resultaat zijn er meerdere laserbehandelingen nodig. De behandeling zelf verschilt van het te behandelen gebied. Meestal zijn er minimaal 7 tot 10 behandelingen nodig met een tussenpauze van 4 tot 6 weken. Dit is omdat sommige haarzakjes zich in de groeifase bevinden.

De haarzakjes die zich in de groeifase bevinden worden door de laserstraal het meest gepakt. De haarzakjes kunnen zich ook in de rust- en uitvalfase bevinden. In deze twee fasen worden de haren niet voldoende meegepakt door de laserstraal. Hiervoor moeten er meerdere behandelingen plaatsvinden voor optimaal resultaat.

Kunnen de haren terugkomen?

Door de laserbehandeling blijven de haarzakjes permanent beschadigd en groeien hier geen haren meer uit. Haargroei is echter een natuurlijk proces en uw lichaam zal altijd nieuwe haarzakjes blijven aanmaken.

Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor laserontharing. De pigment van de huid mag niet donkerder zijn dan de kleur van de haar. Voor het succesvol ontharen is eenmaal pigment nodig. Haren die geen pigment bevatten mogen niet altijd verwijderd worden. Indien het pigment donkerder is dan de huid zelf, is iedereen in principe geschikt voor laser ontharen.

Prijzen

Onderstaande tarieven zijn geldig vanaf 1 oktober 2018. Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten voor de toekomst worden ontleend.

Laser ontharing (heren)Prijs
Jukbeenderen€40
Wenkbrauwen€25
Nek€50
Hals€50
Schouders€150
Hele rug€200
Borst€125
Buik€125
Boven armen€100
Onder armen€100
Hele armen€150
Hele benen€250
Billen of schaamstreek€150

U kunt eenvoudig een online afspraak maken. Hou wel rekening met onze openingstijden. Mocht u vragen hebben over uw reservering dan kunt u gerust bellen naar 079 360-5129.