Elektrische ontharing

Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan wordt deze behandeling vergoed (gezicht).

Om ongewenst haar op uw lichaam permanent te verwijderen wordt er met elektrisch ontharen gebruik gemaakt van een klein naaldje die in het haarzakje glijdt. Vervolgens geeft het naaldje enkele seconden een stroompulsje af. Hierdoor wordt het haarzakje definitief vernietigd. De haren worden 1 voor 1 behandeld.

Haargroei is echter een natuurlijk proces en uw lichaam zal altijd nieuwe haarzakjes blijven aanmaken.

Maak een afspraak

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Vrijblijvend advies

Onze specialisten bij Rosa Laserkliniek gaan eerst met u rondom de tafel zitten voor een optimale huid- en haaranalyse. Tijdens de analyse kan een zo optimaal mogelijk beeld worden weergeven welke haren er door middel van elektrisch haren verwijderd kunnen worden. Grijze, zwarte, lichtblonde of rode haren kunnen we direct behandelen met elektrisch ontharen.

Wanneer u deze behandeling wilt gebruiken raden wij af om van tevoren te scheren, harsen of epileren. Denkt u daarbij ook aan het het contact met de zon en het gebruik van ontharingscrème.

Resultaat

De huid kan na het ontharen rood of gezwollen aanvoelen. Dit kan tot een paar uur na de behandeling aanhouden, maar in principe trekt dit snel weg. Ook kunnen er korstjes ontstaan na het elektrisch ontharen. Krabt u niet aan de korstjes om beschadiging tegen te gaan, maar laat de huid zelf herstellen.

Prijzen

Onderstaande tarieven zijn geldig vanaf 1 oktober 2018. Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten voor de toekomst worden ontleend.

Elektrische ontharingPrijs
Ontharing duur per minuut€2,50
Ontharing duur per 30 minuten€75

U kunt eenvoudig een online afspraak maken. Hou wel rekening met onze openingstijden. Mocht u vragen hebben over uw reservering dan kunt u gerust bellen naar 079 360-5129.