Apparatuur

GentleMax Pro

U wordt bij Rosa Laserkliniek behandeld met de GentleMax Pro om ongewenst haar te verwijderen. De volledig pijnloze behandeling resulteert in een blijvend gladde huid.

Blend apparaat Euro-Blend SXE

De Euro-Blend is gebaseerd op de modernste inzichten en meest recente technologie op het gebied van elektrische ontharing. 

Met de nieuwe Euro-Blend kan naast ontharen volgens de blend-methode ook apart gewerkt worden met de Diathermie module en met de Galvanische module. Wordt standaard geleverd met F-schacht (non switched) en pedaal. De Euro-Blend voldoet aan alle strenge CE eisen (CE keurmerk) en de Nederlandse norm.

LightSheer ET800nm

De LightSheer ET is het meest bekende systeem voor het bereiken van permanente haarreductie. 

De geïntegreerde contactkoeling (Chilltip), instelbare pulsduur tot 400ms en fluence zorgen voor een vertrouwd en optimaal resultaat. De LightSheer wordt gezien als de ‘Gouden Standaard’ voor permanente haarreductie en is effectief, veilig en snel. Deze laser is makkelijk te vervoeren en daarom ook te huur.

Palomar Vectus

De Vectus is een diode laser en geeft u de mogelijkheid om op een snelle, effectieve en duurzame manier te ontharen. 

Door het hoge vermogen kunnen de dikste en fijnste haren effectiever worden behandeld. De Vectus laser heeft de mogelijkheid voor twee verschillende koppen. Voor kleine gebieden kan de kleine kop (12mm x 12mm) gebruikt worden en voor grotere gebieden is de grote kop (23mm x 38mm) zeer geschikt.

4 in 1 ultrasound microdermabrasion machine

Microdermabrasie-apparaat voor huidverzorging. Dit is een meest populaire combinatie met diamant-microdermabrasie, koude en hete hamer en ultrasoon.

Microdermabrasie is een mechanische vorm van exfoliatie van de buitenste dode lagen van de huid. De fijne metaaldeeltjes op de handvatpunten zullen dode lagen in achterwaartse en voorwaartse bewegingen op huidoppervlak verwijderen en dan zullen de lagen door vacuüm in de filterfles worden gezogen. Koude en hete hamers worden meestal gebruikt om de poriën te openen, de cellen te activeren voor sommige soorten operaties en de huid te kalmeren en poriën te verkleinen. 1 MHZ ultrasoon wordt meestal gebruikt om de opname van voedingsstoffen in de diepe cellen te bevorderen. Ultrasone huidscrubber kan eenvoudig prachtige resultaten bereiken van reinigen, masseren en scrubben door het speciale mes onder hoogfrequente trillingen.

Dermapen 3

De Dermapen 3 is hét Micro Needling systeem in de markt. De afgelopen jaren is dit het meest gebruikte systeem!

De Dermapen behandelingen zijn bedoelt voor Anti aging, verminderen/ verwijderen van littekenweefsel en het verwijderen van onzuiverheden die zijn veroorzaakt door acne, trauma, pigmentatie en een reeks andere aandoeningen.